Indsend manuskript

Vi elsker nye manuskripter, og vi læser med glæde dit færdige manuskript.

For at få dit manuskript læst skal det være så færdigt som muligt. Vi vurderer historien som helhed, dit håndværk som forfatter og det potentiale, som vi ser i historien. I 2016 antog vi under fem procent af de indsendte manuskripter, men det skal ikke afholde dig fra at sende ind til os.

Sørg for, at manuskriptet er gennemrettet og korrekturlæst. At det er sat læsevenligt op, giver os mulighed for at vurdere hele historien som helhed. Vi vurderer IKKE plotidéer eller uddrag af romaner. Vi antager generelt ikke digtsamlinger og lyrik. Kortromaner og novellesamlinger antages som udgangspunkt ikke hos DreamLitt, men send gerne både kortromaner og novellesamlinger til vores imprint Kandor.

Du skal forvente op til otte ugers svartid, men vi bestræber os på at give svar meget hurtigere. I perioder har vi virkeligt travlt, og her bliver læsning af indsendte manuskripter ikke prioriteret højt.

Har du en idé til en spilbog til Tværveje og lysten til selv at skrive en bog baseret på vores spilsystem, så kontakt os ved at indsende din idé.

Har du fået en ekstern vurdering på manuskriptet? Så ser vi også gerne denne.