Indsend manuskript

Vi elsker nye manuskripter, og vi læser med glæde dit færdige manuskript.

For at få dit manuskript læst skal manuskriptet være så færdigt som muligt. Vi vurderer historien som helhed, dit håndværk som forfatter og det potentiale, som vi ser i historien. Indsender du et manuskript til gennemlæsning, så skal du være opmærksom på, at vi benytter os af almindelige læsere til at give en førstehåndsvurdering, hvorefter vi tager fat i de manuskripter, som førstehåndsvurderingen har godkendt. I 2016 antog vi under fem procent af de indsendte manuskripter, men det skal ikke afholde dig fra at sende ind til os. Giver vores læsere noget feedback, så får du det sendt med ved et afslag.

Sørg for at manuskriptet er gennemrettet og korrekturlæst. At det er sat læsevenligt op giver os mulighed for at vurdere hele historien som helhed. Vi vurderer IKKE plotidéer eller uddrag af romaner. Vi antager generelt ikke digtsamlinger og lyrik af den simple årsag, at vi ikke har kompetencerne til at vurdere, om en digtsamling har kvalitet til udgivelse. Kortromaner og novellesamlinger antages som udgangspunkt ikke hos DreamLitt, men Forlaget Kandor vil gerne have tilsendt både kortromaner og novellesamlinger.

Når du indsender dit manuskript, beder vi dig ligeledes sende et kort resumé af manuskriptet samt en begrundelse for, hvorfor du mener, lige præcis vi er det rette forlag for dig og din udgivelse.

Du skal forvente op til otte ugers svartid, men vi bestræber os på at give svar meget hurtigere. I perioder har vi virkeligt travlt, og her bliver læsning af indsendte manuskripter ikke prioriteret højt.

Har du en idé til en spilbog til Tværveje og lysten til selv at skrive en bog baseret på vores spilsystem, så kontakt os ved at indsende din idé.

Har du fået en ekstern vurdering på manuskriptet? Så ser vi også gerne denne.