Beskrivelse

Christine Lund Jakobsen er børnebogsforfatter. Hun er født i 1977 og bor i Hjørring. Christine debuterede som forfatter i 2015. “Hvor flyver du hen, Søster Kanin?” udkommer i 2017 på DreamLitt og er hendes fjerde bog. Christine skriver både fortællinger og digte til børn. Fælles for hendes udgivelser er ønsket om at skrive noget, der kan mærkes i hjertet. Derfor kan man både møde døde kæledyr, irriterende møgunger, fantasifulde, frække spasmagere og sorgramte eller ensomme børn. Hun har tidligere udgivet tre billedbøger og to sangbøger til børn og vandt i 2011 titlen “Årets Danske Børnesang” med sangen “Det klammeste jeg ved”.

Udover skriveriet arbejder Christine bl.a. som konsulent, kursusholder, underviser og udvikler af undervisningsmaterialer. Hun er uddannet kandidat i it, læring og organisatorisk omstilling og har tidligere arbejdet en årrække som lærer og vejleder i folkeskolen.

Du kan læse mere om Christines forfatterskab på: www.christinelundjakobsen.dk og på www.facebook.com/christine.lund.jakobsen. Eller du kan følge hende på instagram: @christinelundjakobsen.

Foto: Lu-ann Moldberg Kjeldsen, evigtminde.dk