Beskrivelse

Peter Wiinblad S. Lundqvist er fra 1991, født og opvokset på Amager, hvor størstedelen af ungdommen blev levet. Som lille elskede Peter at være kreativ og tegnede tit. Med alderen udviklede den hyggelige hobby sig, og det med tegningen blev taget mere seriøst. Men det var først i starten af tyverne, hvor han tog det seriøst og ville gå efter en fremtid som illustrator.

Da uddannelsen i Odense som Multimediedesigner og Digital Konceptudvikler trak, benyttede han sig af deltidsjob som tegnelærer på Odense Fagskole, hvor han tidligere selv havde studeret.
Der har altid været et drive for at skabe noget ud af “ingenting” - at kunne forvandle et blankt stykke papir til en lille komisk stribe, som giver folk smil på læben og i bedste tilfælde får dem til at grine højlydt. Dette er en af Peters største passioner.

Med sin debut hos DreamLitt i 2017 har Peter fået lyst til at stræbe mere efter at kunne illustrere flere børnebøger og få skabt sig et navn som illustrator.
Drømmen for Peter er at få skabt et brand med sine egne figurer i deres “univers”, som kan fås i alle formater. Krus, kortspil, kalendere, stickers, t-shirts m.v.

Født: 1991
Uddannelse: BA. in Digital Concept Development - Multimediedesigner m. speciale i film & animation.
Debut: Det er bare noget man siger - 2017
Inspiration: At personifisere dyr på en komisk og cartoonish måde.
Igangværende personligt projekt: At skabe en serie af malebøger til børn som voksne, med humor og dyr.