Anne Christine Eriksen


Historier har altid været noget, der optog Anne Christine meget. Som barn legede hun sine historier med veninderne, og i dag skriver hun dem så. Anne Christine foretrækker de mere fantastiske genrer, da hun godt kan lide idéen om at besøge helt nye universer, hvor alt kan lade sig gøre og kun fantasien sætter grænser.
For Anne Christine er litteraturen i højere grad en kilde til underholdning og fordybelse end et middel til at skabe debat og omtanke. Litteraturen skal helst opsluge læseren og få resten af verden til at forsvind – ikke belære.
Anne Christine begyndte at skrive på sin nuværende bogserie, Mellem Himmel og Helvede, da hun gik på efterskole. Med jævne mellemrum blev manuskriptet sendt til et forlag, men det kom altid tilbage igen med et afslag – eller med et krav om kontant betaling for en udgivelse. Da hun hørte om DreamLitt, valgte Anne Christine at sende ind her, og nu er den første bog i hendes serie, Mellem Himmel & Helvede, blevet udgivet! Derfor arbejder Anne Christine på den næste bog ved siden af at afslutte mit studie. Følg hende på Facebook: facebook.com/acforfatter

Bøger udgivet af forfatteren:

Viser alle 3 resultater

Viser alle 3 resultater