Anne Rosengård


Anne Rosengård er uddannet journalist fra Journalisthøjskolen i Århus i 1993. Hun er 52 år og har arbejdet på bl.a. Det Fri Aktuelt, Politiken og i Fødevareministeriet som alt fra journalist, redaktør til kommunikationsrådgiver.

Hun debuterede med en form for socialrealisme. Det var med dagbogen ’13 ugers tvangsaktivering – dagbog fra Slusen’, som handler om at være arbejdsløs og i aktivering. En galgenhumoristisk bog om alle de absurditeter, arbejdsløse danskere kan komme ud for, når de skal aktiveres.
Det næste Anne skrev, var noget mere muntert, nemlig to erotiske novellesamlinger ’Når voksne leger I og II’. Hvorfor nu det? Jo, fordi noveller er så koncentrerede, og fordi det erotiske er legende sjovt at beskrive.
Annes sidste udgivelse er krimien ’Den som igen kender’. Den handler om bloggeren Merete Damsgård, der ønsker at være en såkaldt toneangivende meningsdanner i det danske mediebillede. Hun sidder som en prinsesse midt i sit spindelvæv og tror, hun kan kontrollere verden derfra. Hun har styr på sine venner og arbejder hver dag hårdt på at komme i aviserne, i Deadline eller i TV Avisen for at udbrede sin uforbeholdne mening om dit og dat. Men hun forstår ikke, at der i udkanten af hendes spindelvæv sidder en anden stor ”edderkop”, som holder øje med hende og kun venter på at slå til mod bloggeren. En efter en bliver Meretes venner viklet ind i spindelvævet og bliver udsat for alt fra indbrud til mord og først alt for sent opdager den opmærksomhedshungrende blogger, at hun er målet for destruktion.
Krimien foregår i København og slutter med en cykeljagt og en tur i Rundetårn!

Bøger udgivet af forfatteren:

Viser alle 5 resultater

Viser alle 5 resultater