My-Marie Ottilia Zerpentine


My-Marie Ottilia Zerpentine (f. 1995) har leget med ord og skrevet lige så længe, hun kan huske. Hun lærte sig selv at læse i børnehaven og har siden da været fascineret af ord og deres egenskaber. Hendes forfatterkarriere startede i det simple med små eventyr, som hun læste op for de yngre børn i folkeskolen.

Til daglig læser hun Nordisk sprog og litteratur ved Københavns Universitet og drømmer om at arbejde med litteratur, kultur og medier. Ved siden af studiet arbejder hun som medhjælper på et bibliotek samt som skribent for et kommunikations bureau. Hun har flere gange undervist i Creative Writing og har tidligere også arbejdet i forlagsbranchen.

My-Marie blev første gang udgivet i novelleantologien ”Vi er herinde” (2011) i forbindelse med sit ophold på Brønderslev Forfatterskole. Efterfølgende er hun udkommet i flere tekstsamlinger, hvoraf hun har været med til at udgive to samlinger ved hjælp af Crowdfunding.

For My-Marie er skrivning og det at lege med ord hendes frirum. Et af hendes yndlingscitater er: ”I write because nobody listens”. Noget af det mest skræmmende er det tomme, hvide papir.

Foto af: Flemming Gernyx

Bøger udgivet af forfatteren:

Viser et enkelt resultat

Viser et enkelt resultat