Ole Anand


”En blandet landhandel” beskriver nok bedst Oles liv, og det har også sat sit præg på hans bøger, idet han altid tager udgangspunkt i sine egne oplevelser.
Først i starten af 2017, 38 år gammel, slog han sig på forfatterskabet, til trods for at han har elsket at skrive siden 4-årsalderen. I løbet af 3 måneder præsterede han da også at selvudgive intet mindre end to vandreguides samt en håndbog til nybagte fædre.
Og det er netop det at kunne hjælpe andre samtidig med at få styret sin lyst til at skrive, der driver Ole som forfatter.
De to vandreguides er i virkeligheden omskrevne dagbøger fra pilgrimsturen Camino de Santiago i Spanien, hvor Ole ynder at tage ned en gang i mellem.
Ligeledes er håndbogen til fædre en omskrivning – i dette tilfælde af en blog, som Ole begyndte at skrive på, da han selv blev far med alle de frustrationer, der følger med her. Ole var blandt andet frustreret over, at der ikke fandtes en opskrift på faderskab, og at hans egen far ikke havde givet ham en ordentlig overlevering omkring det at blive far. Derfor satte Ole sig for at lave en blog henvendt til nybagte fædre, som han selv kaldte for ”overleveringen du aldrig fik”, og som senere blev til bogen ”Fra far til far”.

Hos DreamLitt hedder debuten ”Det er bare noget man siger”, som han har lavet med hjælp fra illustratoren Peter Lundqvist.
Det er en børne-lærebog henvendt til dem på 6-13 år – og deres forældre – som skal lære børnene om vores gamle danske ordsprog, hvad de betyder, og hvor de kommer fra.
Idéen stammer helt tilbage fra Oles gymnasietid, men er altså først blevet til virkelighed nu. Inspirationen er hentet i Oles kærlighed til det danske sprog samt en generel nysgerrighed efter, hvor ting kommer fra. Bogen udkommer i efteråret 2017.

Født: 1978
Uddannelse: Markedsføringsøkonom og Fagjournalist
Debut: Camino Dagbog 1
Inspiration: Egne erfaringer
Igangværende projekt: Biografi og temabog med arbejdstitlen ”Adopteret” og tilhørende podcast. Planlagt udgivelse i 2018.

Bøger udgivet af forfatteren:

Viser alle 2 resultater

Viser alle 2 resultater