Ruths Hotel – Limited edition

2.500.00 kr.

Jack Cramer bærer et personligt engagement i kampen mod sklerose, da hans far kæmper mod denne udfordrende sygdom. Vi ønsker at støtte Scleroseforeningen i deres vigtige arbejde, der hjælper dem, som lever med multipel sklerose. For hver solgte kopi af bogen donerer vi 500 kr. til Scleroseforeningen. Bliv forført af den hjertevarme historie, og vær med til at gøre en positiv forskel i kampen mod sklerose ved at købe din egen kopi i dag.

Format: Hardback (ISBN: 9788771719017)

Beskrivelse

Historien om Ruths Hotel startede for mere end 100 år siden og er på mange måder en fortælling om Skagen selv. I dag byder det idylliske badehotel traditionen tro sine gæster velkommen i vindblæste Gammel Skagen, blandt karakteristisk smukke, gule huse badet i det navnkundige Skagenslys.

Under ledelse af køkkenchef Jack Cramer, der i 2022 blev nomineret til Årets kokkeprofil ved Den Danske Spiseguide, i samarbejde med sin lidenskabelige køkkenstab, er hotellet i dag kendt for de velrenommerede og nyskabende smagseventyr, som hver dag finder vej til gæsternes borde på Ruths Brasserie og Okê. Bag de hjertevarme serveringer bærer Jack en kompromisløs vision for badehotellets gastronomi, og her udvælges kun de bedste smage og råvarer, hvad end de bringes hjem fra fjerne egne eller lokale landmænd – en vision, Jack har opbygget gennem lange rejser verden rundt, og som i dag varetages i fællesskab med nøje udvalgte samarbejdspartnere.

Et ophold på Ruths Hotel er mere end blot en ferie, og for mange er stedet så kærkomment, at når først man har slået sine folder i Dagmars gamle stuer, bliver det uundgåeligt ikke at lægge anker hver sommer.

Dette er historien om Ruths Hotel – en historie lige dele om dette særlige sted og de mennesker, der udgør dets sjæl, og en historie fortalt gennem smage, dufte og uforfalsket kulinarisk kærlighed.

Velkommen til Ruths Hotel.

 

Yderligere information

Forfatter Jack Cramer
Udgivelsesdato 24. april 2023
Sideantal 504
Udgave 1
Format

Hardback