David Garmark


David Garmark er født i Valby i ’72 og har flyttet rundt i Sverige og Danmark som følge af sin fars job som læge. Han er opvokset på den midtjyske hede mellem Holstebro og Viborg.

David er uddannet skolelærer og har arbejdet som skuespiller siden 2001. Han har blandt andet medvirket i Anna Pihl, Lærkevej og Tomgang. Forfatterkarrieren lod dog vente på sig.

David begyndte at skrive som meget ung, som unge gør, hjerte-smerte-ting, og har trænet og forfinet det kunstneriske skrivearbejde gennem mange år.
Først i 2015 debuterede han med den anmelderroste roman ’Drengen, der aldrig kom hjem’, for først der var han klar til det. Først der havde han opfattelsen af, at det var godt nok.

I 2015 vandt han også Kandors konkurrence ’Døden har en årsag’, hvis krimiantologi tog navn efter vindernovellen ’Tågevals’.
Samme år udgav Kandor også den anmelderroste ’En ørn fanger ikke fluer’, der var hans bidrag til Kandors Satan-serie.

I 2016 udkom anden roman ’Det fjerde menneske’, der i 2017 blev fulgt op af ’Abbotts hemmelighed’, der er andet bind i serien om den tidligere problemløser Ditlev Martins.

I november udkommer romanen ’Rakelsminde’ på Kandor. Bogen, der er en horrorthriller, er det første forfattersamarbejde mellem David og hans bror Stephan.

Bøger udgivet af forfatteren:

Viser alle 13 resultater

Viser alle 13 resultater