Et studie i ondskab

299.00 kr.

Format: Paperback (ISBN: 9788771715347)

Andre tilgængelige formater:

Beskrivelse

Der findes ingen lette svar på, hvad ondskab er. Begrebet undslipper enhver entydig definition. I vesten har vi i kunsten, myterne og i religionen set ondskaben personificeret i Satan. Modstanderen. Fristeren. Guds fjende. Oprøreren mod tyranniet. Mørket i mennesket.

I denne antologi har vi samlet ni beretninger om Satan og det ondes væsen, fremført af ni stærke, danske forfatterstemmer. Historierne spænder fra det forstyrrende til det gruopvækkende, fra det groteske til det tragiske. Her præsenteres Satan som både libertinsk kunstner, rå livskraft og social forsømmelse; Satan træder frem som den viljestærke modstand overfor en enorm autoritet og i form af sjælens mørkeste skygger.

Et møde med Djævelen er altid en ensom og prøvende affære. Heldigvis bidrager Kirsten Nielsen, professor emeritus ved Institut for Gammel og Ny Testamente ved Aarhus Universitet, med en tankevækkende læsenøgle, der kan hjælpe til at kaste lys i mørket.

Yderligere information

Forfatter Anika Eibe, David Garmark, Irene S. Rasmussen, Jakob Friis Andersen, Martin Schjönning, Maya Salolin, Signe Fahl, Stephan Garmark
Udgivelsesdato 20. november 2019
Sideantal 644
Udgave 1
Format

E-bog, Paperback