Kranietronen

399.00 kr.

Format: Hardback (ISBN: 9788771719253)

Andre tilgængelige formater:

Beskrivelse

Krasias kranietrone er tom.

Det er en æresplads, bygget af kranierne fra faldne generaler og dæmonprinser, hvis oldgamle magi holder ånderne tilbage. Fra tronsædet skulle Ahmann Jardir erobre den kendte verden og forene dets spredte befolkning under én fane i det sidste og afgørende opgør mod dæmonerne. Den tatoverede mand, Arlen Bales, modsatte sig dog Jardir og udfordrede ham til en duel, som hans ære ikke lod ham afvise. Hellere end at risikere nederlag kastede Arlen dem begge i afgrunden, hvilket efterlod verden uden en frelser og gav plads til en strid om tronfølgen, der truer med at splitte Thesas Frie Byer ad.

I syden kæmper Jardir og Ineveras sønner om at vinde retten til tronen. Hans førstehustru må nu finde en måde at forhindre dem i at slå hinanden ihjel og kaste folket ud i borgerkrig.

I norden kæmper Leesha Paper og Rojer Inn for at skabe en alliance mellem hertugdømmerne Angiers og Miln mod krasianerne, inden det er for sent. Hertugdømmet Lakton er til gengæld fanget som en lus mellem to negle, rigt, ubeskyttet og plukkemodent.

Alt imens er dæmonerne blevet mere magtfulde, og uden Arlen og Jardir er der muligvis ingen stærk nok til at stoppe dem. Kun Renna Bales kender måske mere til de to forsvundne mænds skæbne, men hun er også forsvundet …

Kranietronen er fjerde bog i serien Dæmoncyklussen.

Yderligere information

Forfatter Peter V. Brett
Udgivelsesdato 12. september 2023
Sideantal 880
Udgave 1
Format

E-bog, Hardback, Lydbog