Sød køkkenmagi

299.00 kr.

Format: Hardback (ISBN: 9788771719451)

Andre tilgængelige formater:

Beskrivelse

– kager og lækre sager for den unge bager

”Pandekager!” råber børnene altid, hvis vi skal lave noget lækkert i køkkenet, og det er klart en af favoritterne i det søde køkken, hvis man spørger børnene selv.

Denne bog indeholder 67 lækre opskrifter på alverdens lækkerier og søde sager, som alle børn elsker, og som får tænderne til at løbe i vand. Bogen byder bl.a. på børnenes personlige favoritopskrifter og små personlige historier.

Med denne bog ønsker vi at skabe glæde og motivation, så børn kommer mere med i køkkenet og får interesse for at bage og kaste sig ud i det søde køkkens mange muligheder. Vi ønsker at sætte fokus på, at børn sagtens kan være med og selv fremstille søde lækkerier til familie og venner, hvis de får muligheden. Vi ved, at øvelse gør mester, og vi ønsker, at børnene bliver udfordret og udvikler sig i køkkenet og dermed opnår at kunne mestre mange forskellige teknikker indenfor det søde køkken.

Vi håber, at I vil nyde opskrifterne og de historier, der ledsager dem, når I sammen står i køkkenet og leger med chokolade, dej, krymmel og glasur.

 

 

 

Yderligere information

Forfatter Jane Sejrup Carlsen, Mikkel Klintmann
Udgivelsesdato 24. maj 2024
Sideantal 316
Udgave 1
Format

E-bog, Hardback