Vandreland – Krøniken om den femte konfluks IV

299.00 kr.

Format: Paperback (ISBN: 9788771717297)

Andre tilgængelige formater:

Beskrivelse

Trakorien ligger i krig med nabostaterne, mens den femte konfluks hastigt nærmer sig. Præstinden Frimrinda fra Ransard sejler nordpå med en gigantisk lejeflåde for at befri den gud, hun mener, crurerne holder fanget på Marjura. Generalen Praanz da Kaelve, som igen er faldet i unåde, følger hende som vejviser, men også for at søge personlig hævn over troldkarlen Shagul. Det levende skib Bladværk er også på vej mod nord med vindheksen Silvia Miranda, glasmanden Uroboros og præsten Ammisadu, som plages af mærkelige mareridt. Alle har de til opgave at redde konfluksen.

Stegosernes konge Arn Dunkelbrink sejrede i krigen på Palamux og venter nu utålmodigt på at kunne sejle efter vindheksen mod Marjura. Lige før skibet står klar til afgang, ankommer hans allierede, krigermunkene fra Nastrôl, for at slå følge med ham, da nogle mystiske bøger har afsløret deres egen historiske forbindelse til øen. I løbet af kort tid skal de alle mødes på Marjura før krønikens voldsomme afslutning.

„Spionthriller, sorthumoristisk historie, myte og samfundssatire på en og samme gang. Serien omtales allerede som klassikere.“
– Erik Jersenius, Gefle Dagblad

VANDRELAND er den sidste og fjerde del i fortællingen om ‘den femte konfluks’. Den første bog, Svovlvinter, betragtes af mange som en af de bedste fantasyromaner, der nogensinde er blevet skrevet på svensk.

Yderligere information

Forfatter Erik Granström
Udgivelsesdato 16. september 2022
Sideantal 784
Udgave 1
Format

E-bog, Paperback